Business Intelligence

 

 

Itora Consult er et konsulentfirma, der leverer ekspert viden indenfor Data Warehousing (DW) og Business Intelligence (BI) baseret på teknologi fra Oracle og Microsoft.

 

Data modellering i data warehouse.
Itora Consult har mange års erfaring med design og implementering af data model i et data warehouse. Et DW består typisk af mange lag, hvor data flytter sig gennem de forskellige lag på vej ud i den endelige rapport. Det omfatter landingsområde, arkiv, stage, EDW, data mart og rapportering. EDW (Enterprise data warehouse) er den centrale del i et data warehouse, hvor al foretningslogikken ligger. Metode for et EDW er ofte tredje normal form (3NF) eller Data Vault, hvor der er fuld histrorik på alle entiteter. Data marts bygges altid som en dimensional model (Kimball) i et star schema med facts og dimensioner.

 

Migration af data warehouse fra OWB til ODI.
Oracle Warehouse Builder (OWB) er blevet udfaset af Oracle, og det er blevet erstattet af Oracle Data Integrator (ODI). Dette betyder at mange data warehouses nu skal migreres fra OWB til ODI. Dette gøres ved hjælp at Migration tool fra Oracle. OWB workflows kan ikke migreres og skal udvikles igen i ODI. Vi hjælper gerne med migrationen.

 

 

 

 

 

itora.dk © 2001 • Privacy Policy • Terms of Use

www.itora.dk